"ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ" ΣΤΟ ATHENS PRIDE

"Υπερήφανοι Γονείς", η ομάδα των γονέων με ΛΟΑΤΚΙ παιδιά και η "επίσημη" παρουσία τους στο Athens Pride

Η ομάδα υποστήριξης κι ενδυνάμωσης γονέων με ΛΟΑΤΚΙ παιδιά "Υπερήφανοι Γονείς" πραγματοποίησε την πρώτη της "επίσημη" εμφάνιση στο Athens Pride του περασμένου Σαββάτου.
Ως συντονίστρια της συγκεκριμένης ομάδας, ένιωσα πραγματικά συγκινημένη και υπερήφανη για την παρουσία των γονέων, η οποία κάθε άλλο παρά συμβολική υπήρξε. Μοίραζαν τα ενημερωτικά φυλλάδια που φτιάξαμε με μαρτυρίες τους για το πώς νιώθουν όντας μέλη της ομάδας (περιλαμβάνεται στο παρακάτω άρθρο), ενημέρωναν τον κόσμο με θέρμη κι ενθουσιασμό και, τέλος, ο Αντρέας, πατέρας ενός τρανς αγοριού, έγραψε ιστορία ανεβαίνοντας στην σκηνή δηλώνοντας Υπερήφανος Γονιός προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού!
Ευχαριστούμε θερμά τις "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" για την στήριξη.
Άντε και του χρόνου με δικό μας μπλοκ!


"Το χθεσινό (σ.σ. 11 Ιουνίου 2016) Athens pride είχε κάτι ξεχωριστό για μας. Ήταν η πρώτη παρουσίαση μπροστά σε κόσμο της ομάδας "Υπερήφανοι Γονείς" με το δικό τους χώρο στο τραπεζάκι μας, με το δικό τους λογότυπο, φτιαγμένο από τον Χάρρυ Σάξον, με τον ενθουσιασμό τους να μιλήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο και βέβαια με τον Αντρέα, υπερήφανο μπαμπά ενός τρανς αγοριού  να κάνει την υπέρβαση και να ανεβαίνει στην σκηνή. (...)"

Για την συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ:  https://ouraniotoksofamilies.blogspot.gr/2016/06/athens-pride.html